Tisíce příběhů

Tisíce příběhů

Za oknem noc
Jen okna domů v ní blikají
pouliční lampa
a auta, co tiše mě míjejí

Kolik životů za okny žijí
Lidé co den co den se míjí
Smutky a lásky
Hoře a bol
Štěstí a radost
Netečnost
Kočky, psi a papoušci
Morčata, křečci, miláčci

Kolik příběhů za nimi je
Této noci mrazivé
Když koukám z okna ven
A těším se na příští den
Co nového přinese nám

Autor Aramgad, 22.02.2023
Přečteno 123x
Tipy 11
Poslední tipující: Ondra, Emily Říhová, Stanislav32, Dobi, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky napsáno a absolutně souhlasím - svět je pestrobarevný :)
Velice děkuji a přeji vše krásné, Dagmaro ;)

07.03.2023 09:55:20 | Ondra

Děkuji, bylo to milé, krásný den přeji i vám

08.03.2023 19:16:51 | Aramgad

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí