Letím

Letím

Anotace: ...aneb když „roztáhnu křídla" a pustím kreativitu s fantazií

Letím

 

    Letím, 

ani nevím kam,

již se odrážím,

vzdor všem obavám.

 

Odvaha mou mysl pojí…

 

Rozpínám křídla,

Nade Mnou je mrak.

Zapínám čidla,

začínám startovat.

 

Nejsem ten co se bojí…

 

Zaletět si do neznáma,

objevovat neznalé.

I když se přízeň neusmála,

věřím,že mě chrání Andělé.

 

Kam letím,

nevím sám.

Instinkt mě vodí,

snad to není klam.

 

Vítr mi hýří peří…

 

Čím dál víc,

začínám zrychlovat.

Úsměv v líc,

začíná se rýsovat.

 

Cítím se tak svěží…

 

Kroužím nad zemí,

pak nad vodou.

Nebem se proháním

se svou svobodou.

 

Nevnímám čas,jak běží…

 

Mizím tam za obzor,

ať svět proletím,

než onen chór,

přivede mě,

k bráně boží.

 

A tak si letím….

 

Autor Johnny 96, 23.02.2023
Přečteno 99x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Bufik, Frr, Psavec, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně ses, Johnny, rozletěl,
to zažít by jistě každý aspoň jednou chtěl...

25.02.2023 15:04:54 | Emily Říhová

Děkuji Emily,
tvůj koment je milý.

25.02.2023 23:29:26 | Johnny 96

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí