Snažím se opět dát do své mysli co nejvíce pozitiva

Snažím se opět dát do své mysli co nejvíce pozitiva

Anotace: Cirka tři, čtyři měsíce koukám na zprávy a výsledek?, temné psaní, temné básně!, na zprávy kašlu, myslím to vážně.

Chmurný čas se opět snažím hodit do kanálu, ať si ho tam krysy sežerou,
ať mě negativní zprávy kladné myšlenky neberou.
Člověk nemusí hned vědět všechno, s negativními zprávami do hajz..,
ty temný padlý anděli, tohle ti jen tak nezblajznu.
Před pár dny jsem si udělal radost, koupil jsem si černou krásnou koženou bundu,
mám z ní radost ještě i teď, doporučuji nekoukat na zprávy,
jinak v duši Tvé nezbyde žádný med.

Koukám do počítače a vracím se do dětství, jak?,
brouzdám na AUKRU, Sbazaru, Bazoši a lovím stará raritní autíčka,
to moji dušičku krásně hýčká.
Stresu v dětství jsem měl Mnoho, teď si přeji být v poho:-)
Negativní zprávy a další negace již nečtu,
to si raději od Moodyho Boží přislíbení přečtu:-)
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 26.02.2023
Přečteno 96x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Marten, annanymsová, jenommarie, Floutkovskij, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

správně, také jsem zprávy už dávno opustila. A víte co? :-o Vůbec nikdo na to nepřišel :D

26.02.2023 19:27:36 | annanymsová

Lidská hloupost, protéká mediálním labiryntem nadbytečné spotřeby.
Nosit sebou klíč od svého přívětivého světa*

26.02.2023 14:16:26 | šerý

Jistý způsob sebeobrany, ale negativa si člověka najdou třeba cenou.

26.02.2023 13:58:22 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí