Neschovávaná

Neschovávaná

Jak se máte, dobří lidé za plotem?
Páchne to tam parfémem, nebo sladce voní potem?
Jste namočený v bryndě? Vysušený fénem od šéfa?
Šťastná trefa mimo terč - spokojený pacient

Doufám, že vycházíte s nájmem a máte se rádi
Kamarádi s Providentem, frekvence se daří sladit
Na dálku si spolu dáme černou kávu
Připíjim nám na zdraví - zvedám půllitr, v něm šťávu

Kdybych práskač byl, dal bych tip na šťáru
Nikdo neřešil smutnýho mladistvýho Járu
Závislýho na hledání správný falešný reality
Mám skafandr, chci do rakety - spálit nervy z banality

Priority přerovnat ve svý vnitřní knihovně
Chci si s Vámi pomlčet a nemluvit o prdu
Jednočlenná výprava vykračuje rovně
Stezkou odvahy nejsložitější povahy

Hra na neschovávanou
Neuhnu..

Autor Floutkovskij, 26.02.2023
Přečteno 135x
Tipy 8
Poslední tipující: Stanislav32, Fialový metal, Psavec, mkinka, jenommarie, khalim lamshi, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pocity přesně zevnitř. Nastavené zrcadlo vnitřní bolesti, která neutichá.
Detailní popis myšlenek. Závěr ve statečném pojetí.

27.02.2023 09:26:57 | mkinka

Co je život? Pšouk jenom tichý! Jeho následky však ucítíš.

26.02.2023 14:22:13 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí