Vidí nás a cítí nás, cítí naše strasti a i slasti.

Vidí nás a cítí nás, cítí naše strasti a i slasti.

Anotace: Sedl jsem si k počítači a jen plynule psal.Ano, ti z druhého Světa mi jistě vedli ruku:-)

Vidíme tě z hůry, zepředu i z boku, nic nám neunikne milý Jene, milý hochu.
Již dlouho máme z tebe radost, o svojí duši nemusíš mít starost.
Šizení si opustil, nepiješ a nekouříš, snažíš se, a jde ti to,
máme z toho radost, vidíme tě z hůry, zaháníme od tebe temné můry.
Pochopil jsi, že v životě je nejdůležitější láska, ta každého z nás laská.
Pochopil jsi, že v životě kratičkém není nad lásku a soucit,
ohlídáme tě, nebudeš ze zloby pozemské blouznit.

Díváme se na Vás na všechny, a posíláme dolů lásku, tam kde jsme mi,
tam dávno prohrál ďábel sázku.
On tu není, jsme tu všichni, dědečkové, tety, babičky, žádné srandičky.
Čekáme na tebe, čekáme na vás, voláme, radíme, celé vás cítíme,
čekáme na vás až budeme spolu, vydrž, vydržte,
ničeho se nebojte, láska vás zachrání,
čiňte pokání.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 28.02.2023
Přečteno 97x
Tipy 14
Poslední tipující: Dejvis, Stanislav32, Vivien, Jarunka, šerý, Psavec, Sonador, Frr, Květka Š., mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A nejvíc, v sobě samém hledejte ..

16.03.2023 13:55:58 | Vivien

Naprosto souhlasím a snažím se.Čas však nelze vrátit, ale uvědomit si co jsem dělal špatně a snažit se to upřímně napravit můžu já a i jiní.Děkuji Vivien.:-)

20.03.2023 11:01:35 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí