Šedá tvář

Šedá tvář

Šedá tvář

 

Zahalená kapucí,

zahleděná dolu.

Mobil v rukou svírá.

 

Prázdná,bez emocí,

mimo realitu.

Pokémony sbírá.

 

Přátelé hledá,

na síti sociální.

Používá místo slova,

kontakt neverbální.

 

Na uších klapky,

na nose brýle temné.

Ať je horko či zmrazky,

v noci i ve dne.

 

Uzavřená v pokoji,

kde kytky suší.

Žije ve tmě potají,

bytost, co hledá duši.

 

Její oči,

Slunce ani nevidí.

Prázdno v srdci,

jiným úsměv závidí.

 

Kdo ví,

Co v mysli se jí sbíhá.

Jaké tajemství,

V sobě skrývá.

 

Osoba,

co reality se zjevně bojí.

Její podoba,

se  rychle rojí.

 

Šedá tvář,

co zvláštně žije.

Zář displeje,

Ji však mozek myje.

 

Autor Johnny 96, 05.03.2023
Přečteno 107x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, šerý, kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošku smutný obrázek,
co vzbuzuje pár otázek...
kdo všechno už takto ne/žije?

06.03.2023 21:11:21 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí