Moc

Moc

Anotace: Málokoho nedostane!!!

 

 

Celý život je o prokletých penězích

Pokud je máš, pro moc je zneužíváš

voní Ti pro touhy,  kdy pocity štěstí  propojují

avšak se ZLEM si mnohdy zahráváš

když podplácíš a kupuješ si i lidství…

a zneužití ti znetvořilo duši

Autor Krahujec, 06.03.2023
Přečteno 81x
Tipy 8
Poslední tipující: Bufik, šerý, Fialový metal, Psavec, Stanislav32, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí