Vina v nevinnosti

Vina v nevinnosti

Definice štěstí
Když říkám ti ,,nespi"
Když vím že ona nespí
Když se každá myšlenka promění ve smích
Když jediný co řekne ti, je abys ztich

Vibe těchto dní
Je růže bez trní
Já byla jak na trní - na trní, z ní
Jako poprvý, všechno je poprvý
Čistý krásný a nevinný
A přitom tak strašně vinný
Nikdo necítil vinu
Při cestě k tomuhle pocitu každej minul

Chci napsat soubor pozitivních vět,
Chci s tebou zas a znovu pálit zelený květ
Chvíle kdy pro mě znamenáš celej svět
Autor n.vexak, 12.03.2023
Přečteno 105x
Tipy 3
Poslední tipující: Morgenstern II., mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i v tomhle něco je .)

19.03.2023 14:14:35 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí