pohled do okna

pohled do okna

Anotace:

já vím      odcházíte

tiše padá listí ze stromů

a v tom tichu vaše pomalé kroky

 

ještě se zastavíte na nároží

pohlédnete do okna jednoho z domů

 

spolu s listím zatančíte

zazpíváte si tu vaši nejmilejší

vám a vašemu Jiřímu

 

ať to každý slyší

ať každý vidí

zastaví se

 

zahlédne zázrak padajícího listí

vznášejících se tónů

 

rozprostřený parket pro milence

 

Autor zdenka, 15.03.2023
Přečteno 109x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Husárková, Stanislav32, jort1, Kan, Marten, Psavec, 96., Fialový metal, šerý, Bufik, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková přirovnání..s odcházejícím listím.
Jo Zdeničko..kéž by některá šla zastavit.
Ale ta písnička jistě hraje..v srdci.
Tu každý vzpomene si.
Mej se pěkně milá Zdeničko.;)

16.03.2023 00:12:44 | jenommarie

Líbí se mi první strofa sama o sobě, i když dává jiný smysl, než celek.

16.03.2023 00:02:15 | MonoGame

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí