Kocovina

Kocovina

Jsi zase tady
tak krásná jako prve
Jsi matka méhoo splínu
a součást moji krve

Válím se v prachu
Zas ležím na podlaze
Pro trochu pobaveni
vždy zaplatím draze

Úzkost se blíží
strach zalézá až do kostí
Musim si užít
tvé mučení dosytosti

Topím se v zlosti
Už toho bylo dosti
Jsem plná tvého jedu
však vstanout nedovedu

Přiznávám, jsem vina
A tento trest jsi Ty
Má krutá kocovina.
Autor Elena Suchomel, 18.03.2023
Přečteno 113x
Tipy 16
Poslední tipující: Marten, Emily Říhová, Koala, šerý, Fialový metal, Kan, Frr, Stanislav32, mkinka, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělý!

18.03.2023 22:35:58 | Koala

pěkný, hej, kocovino, uteč nebo tě přepiju .)

18.03.2023 18:43:28 | Constantine

:-) dobrá

18.03.2023 05:18:02 | Stanislav32

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí