monochrom

monochrom

zase ty rána
kdy za oknem hledám barvy jen
nemám odvahu vyjít ven z baráku,
a už vůbec nechci opustit moje horký kafe

 

      za oknem mě nic nečeká,
      nic se neděje za oknem
      na nic nečekám, a stějně...
      za oknem se děje celý svět

 

zase
      monochromní
      rána,


kdy sedím zraněný
svobodou.

Autor kafe u okna, 24.03.2023
Přečteno 67x
Tipy 2
Poslední tipující: Jan Kacíř
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí