Kluci z internátu

Kluci z internátu

Anotace: A v proklatě krásných příchutích Siberky, sny o holkách jsou tak horký, A v proklatě krásných příchutích Siberky, mánii jsou drifty a motorky. Dukla je zvláštní čtvrť, kolem lány polí za městem, Duklu miluj nebo suď, ulpí ti v kůži jako krém.......

 

Dukla je zvláštní věc

Kolem lány polí za městem

Dukla je víc než navážka a suť

Nazuj boty, běž rychle sem

 

Dukla je území nikoho

Klikatá cesta do neznáma

Dukla je hříčka slov

Ve všech pádech skloňována

 

Počmáraný kšiltovky

Pod bombry nový kérky

Naplno žijí jak se dá

Nezajímá je internátní škola

 

Kódovaný přezdívky

To je další věc

Jarní chlast na lavičce

S gustem saje

Mozek, Bulldog a s nimi Árijec

 

Kluci neznají žádný spěch

Dukla tu stojí miliardy let

 

A v proklatě krásných příchutích Siberky

Sny o holkách jsou tak horký

A v proklatě krásných příchutích Siberky

Mánii jsou drifty a motorky 

 

Dukla je zvláštní čtvrť

Kolem lány polí za městem

Duklu miluj nebo suď

Ulpí ti v kůži jako krém

 

Dukla je zvláštní čtvrť

Patří klukům z internátu

Dukla je zvláštní čtvrť 

Patří klukům z internátu 

 

(Hanuš Šparlinek, 24.3.2023)

 

Autor Hanuš, 25.03.2023
Přečteno 114x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Frr, šerý, Vivien
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je super! :)

25.03.2023 21:02:20 | Václav

díky za pročtení. Je to svérázné a ten svéráz jsem posílil ještě jednou slokou

27.03.2023 21:17:14 | Hanuš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí