Ozvěna

Ozvěna

Anotace: Lidé odcházejí a zbude po nich jen vzpomínka. (04/2014)

Sbírka: Trocha Smutné Poezie

 

Ozvěna

 

Prázdno tu je

utichly hlasy

Zmizely z rána

jak dobré časy

Ticho tu vládne

prázdnota tísní

odešly s úsměvem

odešly s písmí

 

Zůstala ozvěna

zůstala s námi

Odešly! Odlétly

ty bílé vrány

Odešly za obzor

do světa šírého

 

z moudrosti mudrců

z bláznovství čirého?

 

 

Autor TheBasnik, 27.03.2023
Přečteno 88x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, šerý, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí