Superhrdina

Superhrdina

Anotace: ...svojho príbehu...

 

Ja to v tebe vidím,

vidím to v tebe...

 

Ja to v tebe vidím,

vidím, čo v sebe máš

a čo v srdci ukrývaš

talent, pocity-

bolesť aj lásku

tvoje vízie

rozsvietia aj tmu

 

Si hrdina,

si hrdina svojho príbehu

prosím ver si- ver si

ty zostaneš aj keď druhí odídu

si hrdina,

si hrdina svojho príbehu

si hrdina,

nepotrebuješ pýchu

ale zaslúžiš si nehu

 

Si hrdina svojho príbehu!

keď nie ty, tak kto?

máš to v sebe- máš!

tvorivú silu,

tvoju predstavivosť si stráž!

aj detskú radosť,

radosť z maličkostí

a vlastných,

vlastných snov

si superhrdina

všetkých tvojich príbehov

zavri oči a uvidíš

v sebe hviezdy, celú galaxiu

aj mesiac, mesiac keď je nov

 

Tvor si svoju budúcnosť-

zaslúžiš si ju

Autor Dávid, 02.04.2023
Přečteno 163x
Tipy 9
Poslední tipující: Houslistka, Stanislav32, Vivien, Dreamy, Psavec, Sonador
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věřit sám sobě,
začátek všeho...:)

02.04.2023 23:14:03 | Dreamy

Krásne ste to napísali, Dreamy :)

02.04.2023 23:14:52 | Dávid

jsi nejdůležitější člověk svého života... pěkně! Dávide - si superhrdina;)*

02.04.2023 21:35:36 | Sonador

A ty si superhrdinka :) ďakujem :)

02.04.2023 23:04:47 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí