Migrační

Migrační

Příležitost k lásce je jako vlaštovka
a jsou jich hejna, co obsazujou dráty.

Pokud svý nechytíš, odletí po stovkách
směr Spojený arabský emiráty.

Když večer před spaním
svý vlaštovky počítám,
ještě mi na ně prsty stačí.

Škoda jen, že ve mně
oni vlaštovku nevidí,
jenom stehlíka na bodláčí.

I ten ale, pánové,
časem odletí
hledat hejno svý u Jadranu.

A už se nevrátí,
i kdybys stokrát chtěl
a zjistil, že na něj myslíš k ránu.

Autor Houslistka, 08.04.2023
Přečteno 88x
Tipy 7
Poslední tipující: šerý, Psavec, Stanislav32
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No výborně*

09.04.2023 13:35:57 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí