Ztracená

Ztracená

kreativní ticho

ubiji slokou

"Let me down slowly"

jen abych nemusela čelit

tlaku potlačeného

 

nakonec začnu hledat

znamení v náhodách

a odpověď na dně sklenice

nekvalitního vína

 

když, tam kde i vinna

se cítí vítaná

 a mé "já" pro svět si

s tím potlačeným

padne do náručí

 

na lavičce v parku

v mrazivém vzduchu

počkám si, dokud

apatie nepřehluší

všechny vnitřní potřeby

 

a dokud mě zase nepřijdeš zachránit

Autor Klára Němcová, 24.04.2023
Přečteno 155x
Tipy 17
Poslední tipující: Rozmarýna, Emily Říhová, Kan, Koala, šerý, Frr, Fialový metal, ukrytá v máku, mkinka, Marten, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké

24.04.2023 19:31:51 | Šimon Šrám

Tohle je SKVĚLÝ, SKVĚLÝ, SKVĚLÝ!
Jak to, že tak malý ohlas...

24.04.2023 19:18:34 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí