Sítě

Sítě

Zelené louky se žlutými květy
svítí na nebe signály země
na prahu divů a mezi světy
kvetou a plodí, rozsévaj sémě.

Jsme jako květy bez životů
dáváme na odiv jak se nám daří
za zdmi a plaňkami našich plotů
brečíme smutně na polštáři.

Slzy se vsáknou do podušky
stejně jak fotky na sítích
slabost nám padla na průdušky
a srdce zchladlo v oblacích.

Autor Ďábel sám, 25.04.2023
Přečteno 94x
Tipy 11
Poslední tipující: šerý, Fialový metal, Psavec, Marťas9, Marten, Kan, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí