Král a 11 dcer

Král a 11 dcer

Jarního království pán,
je náš pan král.
Dcer má hodně moc,
brečí kvůli nim celou noc.

Králova dcera první,
je rekordmanka v hraní.
Za celý den toho má pokrk,
večer si zahraje pokr.

Králova dcera druhá,
je princeznička dráha.
Chce každý šperk i šat,
na nádvoří řve zas kat.

Králova dcera třetí,
je závislá na pití.
Žádný z princů jí však nechce,
protože je alkoholička přece.

Králova dcera čtvrtá,
je smutná a nejistá.
Celé noci pláče jen,
na řasy používá fén.

Králova dcera pátá,
je velká hnáta.
V posteli leží přes celý den,
někdy se jí zdá nějaký ten sen.

Králova dcera šestá,
je kuřačka sprostá.
Zapalovač pořád ztrácí,
z věže nedopalky hází.

Králova dcera sedmá,
je často neposedná.
Lítá hodně na střechu,
dělá při tom neplechu.

Králova dcera osmá,
je ve všem hrozná.
Ve sklepě je místo její,
žádný svícen tam není.

Králova dcera devátá,
je narkomanka navátá.
Ráno si dá lajnu kokainu,
samozřejmě po tajmu.

Králova dcera desátá,
je holá a plešatá.
Každý se jí směje,
bacha, prase za ní leze.

Králova dcera jedenáctá,
je ve skutečnosti dvanáctá.
Jedenáctá utekla,
hlavu si bohužel usekla.

Králův velký hněv,
je jak velký lev.
Království zaplavuje kriminalita,
všichni se tomu smějí dosyta.
Autor Koberec3730, 26.04.2023
Přečteno 149x
Tipy 8
Poslední tipující: Marťas9, Frr, Psavec, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tedy ať král ke svým dcerám pozve draka!... :-D*

26.04.2023 15:10:26 | Frr

Třeba v pokračování příběhu. Kdo ví.

26.04.2023 23:35:28 | Koberec3730

Kralozpěv skvělý ST
***
Šašek z bdělosti němý
Cinká rolničkou
A na hradě
Hluchý poradce šeptá potajňačku
"U mě dobrý !"
Světla zhasnout
"Velí ženy od rakety !"
Oponu spustit před polednem
Standartu strčit kamsi
A
Za branou ...
Houfují se vlci v rounech
Když ovečky na nádvoří bečí ...
Řečí ... které nerozumím.

26.04.2023 11:58:35 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí