Cigaret dým

Cigaret dým

Zbyly mi myšlenky,
snad trocha vzpomínek,
copak já vím?
A cigaret dým…

Napsal jsem moc ač neměl jsem psát,
o tom že žiji, a možná žil jsem rád.
Zbyly mi ty řádky, no ale co s tím?
Jenom ty řádky a z cigaret dým…

Přemýšlím kde jsou a trochu mi chybí,
ty roky mládí, které teď mám…
Které jsou snem, přesto že bdím,
jenom ty sny a… z cigaret dým.

Zbylo mi mnohé a prohrál jsem mnoho,
život byl dlouhý, zvláštní a krásný,
a já jen na rychlo proplul jím,
až zbyl mi jen, z cigaret dým.
Autor Křemen, 27.04.2023
Přečteno 79x
Tipy 4
Poslední tipující: Marťas9, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v životě je potřeba hrát vždy all in, aby byla sranda :)

28.04.2023 16:25:38 | Constantine

Přesně tak :-)

29.04.2023 03:42:52 | Křemen

Délka textu akorát. Nápad dobrý

28.04.2023 10:33:43 | Admirál

Děkuji

29.04.2023 03:42:37 | Křemen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí