Srdeční komora

Srdeční komora

srdce má dvě síně

                  dvě komory

 

v každé z nich 

některý z mých milovaných

                                     rodina 

                                     přátele

                                      já

a poslední z nich

                                okupuješ ty

 

ty a náš nedovyprávěný příběh

                    o strachu a samotě

                    o lásce a ochotě riskovat

 

v mém životě už nejsi

přesto v srdci

ti stále držím místo

 

dokud trámy neztrouchniví

okenní rámy nezplesniví

a komora se nezhroutí

pod vyčítavým prázdnem

Autor Klára Němcová, 28.04.2023
Přečteno 171x
Tipy 18
Poslední tipující: Rozmarýna, R.C.Šumbera, Stanislav32, Koala, Tvbm, Kan, Marten, Marťas9, Psavec, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná

09.05.2023 06:56:02 | mvan

Skvělý nápad tahle metafora...

28.04.2023 19:32:04 | Koala

tohle je pěkná metafora, pěkně jsi to vykreslila .)

28.04.2023 14:47:28 | Constantine

Zajímavé

28.04.2023 14:15:29 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí