Zátiší v Tescu

Zátiší v Tescu

Anotace: Sekuriťák se na mě divně koukal když jsem ji psal.

Je zajímavé pozastavit se v Tescu.  

Zaposlouchat se do pokladních stesků 

a ignorovat zbytečně vykládaných potravin tlesku 

dívat se na odraz  v chladících regálů lesku 

připadat si podezřele, jak poslední krabice keksů. 

takový ten pocit sovětských ilegálů 

kupujících poprvé ve walmartu tresku. 

Pozastavit tu konzumní desku 

Ztuhnout jak po zásahu blesku 

Je zajímavé pozastavit se v Tescu. 

Autor Ovaleš, 05.05.2023
Přečteno 90x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Sonador, Koala, Marry31, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice zajímavý počin, glosa ze supermarketu.
Bavilo mě to...

05.05.2023 18:46:52 | Koala

Já si vždycky re-re a repuju,
když trescu, v Tescu si k obědu kupuju.

05.05.2023 06:50:32 | Šabrej

:D

06.05.2023 18:51:39 | Sonador

Dobrý.

05.05.2023 00:36:01 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí