Tolikrát

Tolikrát

Kolik lidí v životě… Kolik se jich mihne?
Kolik různých vzpomínek, utvořit se stihne…
Kolik svítání do roka? Kolik jich vlastně známe?
Kolik probdělých nocí už za sebou máme?

Kolik nocí beze snů a kolik rán bez spaní…
Kolikrát jsme nespali a viděli svítání?
Kolikrát jsme mluvili o tom kdo tu byl,
a kolikrát hlídali, toho který moc pil?

Kolikrát se probouzeli, kolikrát šli spát?
Kolikrát jsme se asi dokázali rozesmát?
Kolikrát nám bylo dobře a kolikrát jsme trpěli?
Kolikrát jsme byli spolu i když jsme to nechtěli?

Kolikrát nám známý zmizel, kolik jich šlo spát?
Kolikrát jsme měli svízel a chtěli jsme se prát?
Kolikrát jsme si chyběli, kolikrát spolu mluvili?
Tolikrát jsme se vzchopili...
Autor Křemen, 06.05.2023
Přečteno 89x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Cajka, Kan, Psavec, Marťas9, kozorožka, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí