Smrt

Smrt

Anotace: .

Smrt si nás nebere z ničeho nic celé
nejdříve si nás připraví
Než povolá pro nás své andělé
racionálně nám vypráví...

Na co máš, na co nemáš
na koho ,,máš´´ na koho ne
na jakou mucholapku se přilepit
jen ztvrdneš, jinak nic se nestane...

Smrt je nevědomosti brutální zabiják
a taky nezná smích
Převrátí ti dětský svět vzhůru nohama
a pak vůni věcí tvých...

Jenže v nevědomosti je velký života kód
vezmi si zpět kalkul o lásce
smrti jsi jen bohyní prázdnoty
v zákeřně moudré masce...
Autor 8Zdenek, 07.05.2023
Přečteno 81x
Tipy 8
Poslední tipující: R.C.Šumbera, šerý, Psavec, Frr, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná poezie. Líbí se mi to*

07.05.2023 15:47:49 | šerý

Život je v nanosekundách spatření.jsme počátek počátků zrození.posli mi své strachy, ať krásný den světlo světa spatri.

07.05.2023 10:13:12 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí