Sme múzy

Sme múzy

Anotace: ďakujem Frr za inšpiráciu :)

 

za inšpiráciu ďakujem Frr a jeho komentáru pri básni Zlaté pravidlo :)

 

 

Sme múzy ale nosíme v sebe aj čudesá

sme citoslovcia aj slovesá

nežijeme peklo na zemi, nie

ale dar ktorý nám dali nebesá

nie sme stratení aj keď strácame sa

a ja strácam sa rád

v tvojich očiach a vo svojej mysli

jedna z najpestrejších záhrad

stať sa inšpiráciou je jedna,

je jedna z najväčších záhad

 

Sme múzy ale máme v sebe aj čudesá

sme karáty vo vesmíre,

sme pláž, sme vietor aj oceán

sme citát v biblii plný rán

a každou ranou silnejší

odhodlaného nezastavíš

snívaj a snívaj vo veľkom,

snívaj a snívaj slobodne

snívaj a nebuď pritom potichu

si človek na ktorého si myslel vtedy,

zajtra budeš ten na koho myslíš dnes

zmeň to, čo o sebe hovoríš, keď mlčíš

a staneš sa múzou ktorá prevedie cez les...

Autor Dávid, 07.05.2023
Přečteno 118x
Tipy 9
Poslední tipující: Stanislav32, Iva Husárková, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, Davídku.

07.05.2023 21:26:50 | mkinka

Ďakujem ti, veľmi si to vážim :)

10.05.2023 16:27:34 | Dávid

Pozdravuj pejska.

10.05.2023 16:36:50 | mkinka

Bola úplne nadšená a tiež pozdravuje :D

11.05.2023 19:16:38 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí