Tri

Tri

Anotace: ...milión túžob...

 

Jedno telo, jedna duša

ale tri oči

milión túžob, milión snov

ale tri oči

to tretie je čisté

ako duch svätý

narodený pod šťastnou hviezdou

si aj ty, áno si aj ty

jedna plus jedna je zelená

jeden život alebo sto

čo to znamená?

 

možno už nebudeš mať

príležitosť povedať

to čo teraz cítiš,

spraviť po čom túžiš,

splniť si sen

po ktorom túžiš...

neváhaj, nečakaj

správna chvíľa je teraz

a ty si to zaslúžiš

Autor Dávid, 11.05.2023
Přečteno 150x
Tipy 12
Poslední tipující: Sonador, Marry31, Dreamy, Vivien, Psavec, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak!*

03.07.2023 08:33:20 | Sonador

Ďakujem, som rád, že sa páči :) teší ma to, veľmi, veľmi :)

02.07.2023 22:45:15 | Dávid

Každý den odvahu. A pak, snad, se dostaví i nějaký ten splněný sen.

11.05.2023 22:24:10 | Vivien

Pekné naozaj.

11.05.2023 20:01:52 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí