Vnadidlo

Vnadidlo

Předhodím ti své tělo

jako kus masa

abych odvedla 

tvou nenasytnou pozornost

od křehkého a zranitelného jádra

niterních strachů a

jizev z minulosti

 

Jen nabaž se mé vlhkosti

                         mé naléhavosti

                         mé nestvůrné stvůrnosti

 

Jen spoj se s mým tělem

a vem si mě do své moci

zbav mě nevinnosti

                důstojnosti

                rozhodnosti

 

Ale na duši mi nešahej

k ní se nepřibližuj

ta je jen má

Autor Klára Němcová, 13.05.2023
Přečteno 106x
Tipy 8
Poslední tipující: Rozmarýna, Kan, šerý, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S démony se špatně licituje - ten jen k svému, intrikuje.
Máš v básni hodně šera...

13.05.2023 12:46:16 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí