Přiznám se

Přiznám se

Anotace: #*#

 

Po domě déšť se hladí 

Voní mlhovinou rána

neskrývaná Krása

pláče tváří

Prozatím vyhlídka 

Měsíc a pole a Slunce se směje... Kolébání i chvěním

JAK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor ricda, 15.05.2023
Přečteno 103x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí