Cukr

Cukr

Snadné je nalézt závislost
těžké je se ji zbavit
proto tu se mnou cloumá zlost
a silnou vůli chci najít.

Těžké jsou stavy bez cukru
který se jak přítel tváří
uzamkne tělo do bunkru
a pak ho dlouze tráví.

Možná je průser v dětství snad
a nebo v chuťových buňkách,
že ho mám přesto pořád rád
je vidět na těle v trenkách.

Autor Ďábel sám, 16.05.2023
Přečteno 81x
Tipy 11
Poslední tipující: Tvbm, Iva Husárková, Marten, Psavec, Fialový metal, Marťas9, šerý, mkinka, kozorožka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí