Život pod kontrolou

Život pod kontrolou

Anotace: Starostlivá vláda.

Jak se máme dobrat k smíru,
bez kouření dýmky míru,
kouř prý lidem tuze vadí,
poslanci se stále radí.

Další příkaz následuje,
pití též se zakazuje,
abstinenty jistě ruší,
alkohol se tedy zruší.

Vepřové též zdravé není,
tohle zákon brzy změní,
sladká jídla teď jsou bita,
národ trápí obezita.

Cudný oděv, správný nápad,
občané to musí chápat,
najdeme si nové vzory,
proč nás národ stále volí?

 

Autor Psavec, 19.05.2023
Přečteno 86x
Tipy 16
Poslední tipující: Stanislav32, BArBArKO, enigman, Koala, Frr, Marťas9, Vivien, Kan, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já si tě zkontroluju...

25.05.2023 00:39:33 | enigman

Chci získat tělesnou krásu,
takže se dva týdny pasu...

20.05.2023 13:17:09 | Koala

pěkná vepřová balada, brzo budeme žrát brouka .)

19.05.2023 23:34:52 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí