Počasí nás houpe

Počasí nás houpe

Jaro celkem studí

za oknem déšt' padá

chladno je tu dnes

zítra bude líp říkají

snad to tak i bude

možná ne však všude

počasí nás houpe

nemá pevný řád

pod střechou se na déšt'

můžem vykašlat

zatopit a dát si horký

čaj

pod peřinou najít

sladký ráj

Autor Fil, 19.05.2023
Přečteno 96x
Tipy 6
Poslední tipující: Stanislav32, Vivien, Marťas9, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí