Srdce vs. iPhone

Srdce vs. iPhone

Jestli ti lidi

mozek někdy vypnou

- možná až iPhone uzamknou. 

Nebo až ucítí vřelost a lásku 

a nebudou chtít víc.

 

Pak jim zavřem oči páskou

a jim bude stačit vyjít srdci vstříc. 

Autor Lenaart, 20.05.2023
Přečteno 53x
Tipy 1
Poslední tipující: MatyhoZmaty
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí