Vrší se stíny II

Vrší se stíny II

Anotace: .

Už zase určují
co si máš myslet
a pořádně si rozmyslet
co můžeš a s kým sdílet.

Už zase diktují
kdo je nepřítel a kdo ne
spiklenci krvelačnosti
v nové době záhadné...

Znovu dávají duším
svěrací kazajku strachu
promyšleně jak tuším
sbírají staré stíny z prachu.

Posměváčci s hrstmi soli
do tvých ran
pijí za přeplněnými stoly
až do brzkých rán.

Střeží tu bránu
chtějí krev a boj
bránu z temných světů
pro zdejší nepokoj.

Lidé neskutečné hloupí
co by i po ďáblovy nosili umělé rohy
určují kdo ke králům vstoupí
potichu a důsledně , pohřbívají staré bohy..
Autor 8Zdenek, 24.05.2023
Přečteno 108x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Kan, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně to hloupé zlo strašně štve. Vůbec jsme se nepoučili.

25.05.2023 10:16:01 | 8Zdenek

Skvělá a trefná obžaloba. Jen mám obavu, že tyto darebnosti mají až moc dobrého obhájce...

24.05.2023 22:46:45 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí