Lepší je žít teď

Lepší je žít teď

Anotace: Budeme žít zítra nebo teď?

Dlaní tlačím si čelo
kéž bych uměl hrát na violoncello
pocit bytí, přesto hýří
rozdmýcháním nicoty
ráno znovu do rachoty
pátek?
a ostatní dny jako bych nežil?
až tohle
až tamto
popírání života
čas předurčený?
Ne, ale bude mu jednou konec.
Želva se dožívá až 160 let.

Lepší je žít teď.
Autor tomkepka, 25.05.2023
Přečteno 77x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí