Posel světla

Posel světla

Anotace: Věnováno všem dobrým lidem

Posel světla

 

Když není vidět měsíc 

a obloha je temná.

Když bledá je líc 

a ubývá sil.

 

Když žádáme víc

a osud nám nedá.

Hledáme,kdo by nás

podpořil.

 

To světlo,

co žene nás.

Kdo by vzal to

s námi za provaz.

 

A i když se to těžký může zdát.

I v dešti můžeme se smát,

pod mraky tancovat.

 

Když padáme dolů,

těžko se pak zvedá.

Nelze pomoc tomu,

Kdo jen by láteřil.

 

Když cesta k cílovému bodu

Přivede nás do ztracena.

Obracíme se často k Bohu,

Aby Nám poradil.

 

Skrze světlo,

co je v Nás.

Když je temno,

ať poradí jak za nesnáz.

 

A ikdyž těžký se to může zdát,

můžem za tmy žít 

A nejít spát,

života si užívat.

 

Autor Johnny 96, 28.05.2023
Přečteno 77x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, šerý, Frr, Psavec, Sonador
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

24.09.2023 15:49:25 | mkinka

jo!;)*

28.05.2023 18:52:03 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí