Práva duše?!

Práva duše?!

Anotace: .

Jaké má duše práva?
Když sama v rohu poblikává
sama pro sebe zdráva.

Žádné nemá! Když narodí se blbě
a dřív než pochopí, začne se jí odvíjet příběh...

Jaké má duše práva?
když umí být ještě beze strachu nahá
sama do sebe se zamotává..

Má jen právo útrpné, dokud jí to netrkne
Bude pak ještě duší? až jí život v rohu zaklekne...

a už na to nic neřekne...
Autor 8Zdenek, 31.05.2023
Přečteno 94x
Tipy 9
Poslední tipující: Misha, Frr, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Začalo se mi líbit, jak píšeš, některé metafory jsou zajímavé :) ale klidně bych v názorech přitvrdil, nebát se je klíčem :)

31.05.2023 14:47:33 | Constantine

Děkuji. Určitě máš s tím nebáním pravdu.

31.05.2023 14:57:59 | 8Zdenek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí