Odejít

Odejít

Každý večer se bojím zítřka
Co bude a nebude, moc se mi stýská
Cítím se stále sama, ale nevím proč
V domě je spousta lidí a v hlavě mám kolotoč
Vždy večer pláču před spaním
Přemýšlím nad smrtí a utrpením
Myšlenky jsou jako kolovrat
Točí se pořád dokola
Nic nového, trvá to stále
Chci už mít klid, jenom se válet
Nechte mě žít anebo zhynout
Už odcházím pryč, najdi si jinou
Až ucítím tu svobodu a bude mi líp
Nechám ti dopis, je čas odejít
Blíží se smrt, na chodidlech cítím hlínu
Mějte se hezky a neciťte vinu
Miluju vás bylo mi s vámi krásně
Až bude vám nejhůř pište si básně
Po mé smrti každý jeden dopis bude mít
A po té jeden společný
Chtěla bych vám něco říct, no je toho tolik
Omlouvám se, už jdu pryč, váš unavený melancholik

Autor Melancholik20, 31.05.2023
Přečteno 99x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Marťas9, Jan Kacíř, Frr, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí