Vnoučatka

Vnoučatka

Vnoučátka

Už je ze mě babička
syn má Natálku a Toníčka.
Jsou to malí rošťáci,
tvoří samou legraci.

Dovádějí jak jen můžou,
někdy to zavání, až hrůzou.
Jinak to jsou zlatíčka,
mají kouzelné srdíčka.

Každý se z nich předvádí,
co nového dostali.
My jsme z toho dojatí,
od starosti odňati.

 

 

 

Autor Marťas9, 01.06.2023
Přečteno 67x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, kozorožka, Medved23, Kan, 8Zdenek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí