Ten pravý čas

Ten pravý čas

A přesto se svět stále točí,
neodvratně, zas a zas,
a ručičky na hodinách,
ukáží vždy pravý čas.

Je čas žalu, a čas smíchu,
je čas pokání i hříchu,
čas sklizně a čas setí,
čas pro slzy, čas pro objetí,
čas květů a čas spadlého listí,
je čas lásky i čas nenávisti,
čas je spánku a čas bdění,
čas pro řeč i pro mlčení,
je čas života, čas smrti.
...a taky čas poslat tě konečně do hajzlu.
Autor Corduilla, 02.06.2023
Přečteno 88x
Tipy 11
Poslední tipující: martinaV, jort1, Marťas9, Psavec, Frr, Kan, Marry31, kozorožka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký... Zbejvá spláchnout.

05.06.2023 07:55:23 | Jan Kacíř

Závěr mě pobavil

02.06.2023 13:04:32 | Marry31

:-)

02.06.2023 10:04:06 | kozorožka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí