Výčitky

Výčitky

Už není o čem mluvit
chtěl bych tě dnes rychle ztlumit
ovladač však zase nejde
doufám, že tě to přejde.

Marně dělám, že tě chápu
vyčítáš mi, že zas chrápu,
že sousedi od vedle
maj zcela nový bémwé.

Už mám hlavu jako střep
závidíš i chromým dřep
mám to vůbec zapotřebí
už jsem z toho unavený.

Autor Ďábel sám, 07.06.2023
Přečteno 91x
Tipy 9
Poslední tipující: Kan, šerý, Psavec, Lighter, Marťas9, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí