Rodinné setkání

Rodinné setkání

Anotace: V 2019 se mému bratranci zdravotní stav zhoršil natolik, že se nemohl zúčastnit svatby svého syna v Gruzii,brzy potom umřel. Navíc v tuto dobu začal covid. Rok po svatbě se mu narodila vnučka Anička. Zavřely se hranice, jeho žena ji viděla až po roce.


Rodinné setkání

Deštivý je dneska den,
koho by to vyhnal ven.
My máme ale plány
i přes to hnusné počasí.
Uvidime rodinnu spolu,
hned se zase vyčasí.

Přijeli  z velké dálky ,
až  z překrásné Gruzie,
podívat se na babičku,
jak vlastně tu žije.

Konečné se sešli spolu
po  takové době,
babi už  snad nedoufala,
že to vůbec bude.

Děda se  koukne z nebíčka
jak to Aničce krásně sluší,
že se setkala rodinka
bude mít opět klidnou duši.

 

 

Autor Marťas9, 08.06.2023
Přečteno 65x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Stanislav32, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí