Jablíčko a slzičky

Jablíčko a slzičky

Dlouho neztratil jsem telefon - nenucený tarif
Ať překonáváš pohoří, či pohltí tě záliv
Nevíš, co je vazba rodinná a mezilidský vztah
Nedůvěra v sebe, znehodnocující vrah

Skládám roztrhanou listinu přání
Nerozpoznatelné cíle nezbývá než nahradit
Adam neblíží se k Evě, hada nasměruje za ní
Komunita červů - hniloba nás stejně prozradí

Neprodávej pod cenou to jedno zdravé jablíčko
Popojdeme maličko, chytneme se za nos
Vrátíš se mi do obrazu? Ukápnutá slzičko..
Rajcovní máš mozeček a vzrušuje mě znalost

Nelze zvrátit fakt, že jsem osoba závislá
Pomazlíme spolu náš centrální nervový systém?
Obelstíme algebru - dvě nuly a kladná čísla
Jsme si sami sebou jisti? Čím bychom být měli?

Chtěli?
Hmm, skvělý..

Autor Floutkovskij, 08.06.2023
Přečteno 100x
Tipy 3
Poslední tipující: Fialový metal, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí