z balkonu

z balkonu

mám ráda vítr
ten nádech
žádné OCD, PTSD, čekání na pátek
tvé polibky
kapky piñy na rtech
bosá na balkoně hotelu
pozoruji budovu
která se na mě dívala
když jsem byla zavřená
jiný úhel pohledu...
válím se v trávě
klíště
vytáhnu si klidně tři
nepochopíš tu svobodu
toulat se
vracet se a mizet
bez povšimnutí
5:30

 

Autor zatoulané kotě, 08.06.2023
Přečteno 88x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Marten, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to styl a půvab.velice pěkné

03.10.2023 14:02:36 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí