Křesní

Křesní

Křesní

 

To jsou vždy dva ochránci,

kteří nad tebou bdí.

Ti co tě na rukou drželi

v kostele plnili slib.

 

Měla jsem dvě srdíčka,

opravdu na správném místě.

Chovali se vždycky ke mně,

jako bych byla jejich dítě.

 

Oni měli jen dva syny,

proto se to dělo.

Také ze mě radost měli,

když neznali, slovo…dcero.

 

Vždycky jsem je měla ráda,

jako svoje rodiče.

Ve vzpomínkách budou figurovat

jenom někde na špičce.

 

Zažili jsme spoustu srandy

z jakékoliv sféry.

Buď pod střechou společného domů,

nebo jiné éry.

 

Jsem jim za to hodně vděčná

za své krásné dětství.

Teď už oba bdí na nebi,

a mají jiné dějství.

 

Autor Marťas9, 13.06.2023
Přečteno 70x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, kozorožka, Jeněcovevzduchukrásného, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí