Je muž dobrý?

Je muž dobrý?

Je muž, ochránce?

Tichou silou bez řečí.

Je muž, hrdinou?

Ruku v ruce s bezpečím.

 

Je muž, bez citů?

Kdo ho kdy viděl plakat.

Je muž, přítelem?

Životem s ním skákat.

 

Je muž, zraněný?

Pod nánosem železa.

Je muž, oporou?

Smysl v tobě nalézá.

 

Je on vztyčným bodem,

Stálicí, člověkem který,

Chrání matky, manželky a dcery.

Autor Freak, 15.06.2023
Přečteno 101x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Kan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ženy jsou dnes mužnější než muži, nebudeme si nic nalhávat. Je to ostuda? Pro muže nebo pro ženy? :-)))

16.06.2023 13:31:06 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí