Neptejse - a už vůbec ne znova

Neptejse - a už vůbec ne znova

Až bude síla se ptát
Narazíš na odpor slova
Že není ten správný čas
A budeš se muset ptát znova
Lenivče - Odporná to slova

Nebudu, nechci stát je tak
Ignorace není mým autorem
Však dočkám, dočkám toto času
Až s pomstychtivým pocitem vyčkávám - ažpak
Narazíš na odpornou snůšku hnusu
ignorantských slov.

To ticho bolí o to víc, když mlčí; když nemá.
Autor azpak, 17.06.2023
Přečteno 97x
Tipy 4
Poslední tipující: Lesní žínka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí