Z diáře

Z diáře

Další ráno, další zvonění budíku, další den
Přítomnost je plná nepřítomnosti, minulost přítomnosti, budoucnost...?
Budoucnost je prázdná krabice zabalená v šustících příslibech,
je převázaná růžovou mašličkou, kterou jsem sama vázala.

Na co nezapomenout:
Zajít na gyndu
- Vybrečet se na záchodě
- Zavolat rodičům
- Napsat mail vyučujícímu
- Předstírat, že jsem funkční člen společnosti
- Nezapomenout na schůzku v 17:00
- Zapomenout na všechno ostatní
- Opakovat si slovíčka
- Postavit pár vzdušnejch zámků
- Zbourat pár vzdušnejch zámků
- Dojít na nákup

Nakoupit:
- toaleťák
- zubní pasta
- rajčata
- těstoviny
- okurka
- hummus
- houbičky na nádobí
- sojovka
- růžová mašlička (víc ks)
Autor Corduilla, 21.06.2023
Přečteno 72x
Tipy 11
Poslední tipující: martinaV, Sonador, Psavec, danaska, šerý, Jan Kacíř, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta růžová mašlička je dokonalá ;)

22.06.2023 12:45:13 | Peregrini

to vypadá jako plán

21.06.2023 10:14:55 | stormeater

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí