Zavírám oči

Zavírám oči

Zavírám oči,
už pro dnešek posloužily,
pro dnešek už viděly dost.

Tma rukou mi zakryla víčka,
zahynula
poslední svíčka,
poslední plamínek živoucí naděje.
Zavřela brány do duše,
co zoufale volá pro vydechnutí,
aspoň na chvíli, maličká,
poskytnu ti spočinutí.

Noc,
po které nepřichází ráno,
jen bolest z probuzení,
vše,
co se změnilo,
jen světlo,
jež rozpilo se do zatmění
a odhalilo moji bolest.
Autor Vivaldi je nejlepší, 24.06.2023
Přečteno 130x
Tipy 12
Poslední tipující: Kaj, Nikkolas, mkinka, Honzáles, Marten, Psavec, Frr, Zoroaster, kozorožka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi krásné napiš další prosím moc rád čtu tvá díla

03.07.2023 14:37:19 | Nikkolas

Bolest z probuzení, když nás sny zrazují a tíží...zná to asi každý.

24.06.2023 09:55:06 | Zoroaster

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí