Noční zpověď

Noční zpověď

Pozdní doba půlnoční
už se rozednívá
ze tmy na mě jenom ční
tmavá černá díra.
Možná, že mě sežere
a budu už mít klid
než mě zase nasere
sousedův blahobyt.
Však lačnost naší duše
chce v Egu vítězit
ač pochybnostmi rdoušen
snažím se trochu snít.
Však sny jsou velmi prchlivé
většinou zmizí s ránem
dopady jsou drtivé
musím vystačit s málem.

Autor Ďábel sám, 26.06.2023
Přečteno 72x
Tipy 5
Poslední tipující: zde.neck, Psavec, Marťas9, Sonador
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

@CZ.

26.06.2023 13:01:58 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí