Staré fotky

Staré fotky

 

Staré fotky

 

Miluji prohlížet staré fotky našich předků,

jak mě to popadne, hned si k ním sednu.

Ruce mé projíždí po starém papíře,

ještě teď je kvalitní, až to je k nevíře.

Tolik let se stěhují z domů do domů,

netrpí na sobě časovou pohromu.

Ten černobílý vzhled je jedinečný,

ustrojených chudých lidí, jak jsou vděční.

Dýchá z nich ten starý klidný čas,

hned bych se vrátila do něj zas.

Autor Marťas9, 27.06.2023
Přečteno 63x
Tipy 8
Poslední tipující: Amarylka, Frr, Stanislav32, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí