Opožděný

Opožděný

Šourají se mraky
jak moje myšlení
nechápu náznaky
asi jsem v prodlení
sedím si na kabelu
nebo nedoslýchám
myšlenky éteru
sotva kdy chytám.

Reakce slabé mám
a odpovědi nejdou
ideje jsou jako klam
a z mysli mi sejdou
přesto umím milovat
bez výřečnosti klamu
nechci ti nic slibovat
než do peřin tě dostanu.

Autor Ďábel sám, 30.06.2023
Přečteno 68x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Stanislav32, Psavec, Marten, zde.neck
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí